Gymnastik

Gymnastik og fitness byder velkommen til sæsonen 2020/2021

Opstart i uge 43 for alle børnegymnastikhold 

Sæt allerede nu X i kalenderen lørdag den 27. marts 2021, hvor der vil blive afholdt gymnastikopvisning på Fjelstervang Skole i Hallen.

Gymnastik er en sportsgren med fællesskab og mulighed for individuel udvikling, uanset om du er nybegynder, eller om du er rutineret gymnast. Gymnastik kan du starte på fra du er 1 år. Gymnastik er med til er styrke motorikken i et sjovt og anderledes miljø, hvor redskaber og fællesskaber med vennerne er omdrejningspunktet.

FIF tilbyder følgende børnegymnastikhold:

Se træningstider nederst på siden. 

Far, mor & barn (1-3 år)

Spilopperne (4-6 år) 

Super Heroes - spring (0. klasse - 3. klasse)

FIF tilbyder fitness for voksne

Er du til sved på panden og ømme muskler, så kom til træning på vores voksenhold. Her har du muligheden for at træne sammen med dine venner eller naboer i hallen, mens I får forbrændt kalorier. Foruden træningen er der god fællesskab og sociale arrangementer.

TRX-træning er en super effektiv træningsform, hvor du udfordrer din krop via funktionel træning med egen kropsvægt. Til træningerne bruges en TRX’er, som er en strop med to håndtag, hvori man kan lave uendelig mange øvelser, hvorfor det er muligt at udfordre alle deltagere på individuelt niveau. Vil du gerne gøre noget godt for din krop og blive stærkere, så prøv et af vores tre TRX-hold, som udbydes af Fjelstervang Idrætsforening i samarbejde med Sundhedsfabrikken.  

Vi tilbyder tre hold for voksne: 

TRX HIIT (Høj intensitets træning) kl. 17.15-18.00 – Hold for både mænd og kvinder 18+ år.

TRX Kvinder kl. 18.15-19.00 – Hold for kvinder 18+ år

TRX Mænd kl. 19.15-20.00 – Hold for mænd 18+ år