Fjelstervang Idrætsforening åbner nu dørene op for AKTIV SENIOR, der er et aktivitets tilbud for byens og områdets seniorer. 

Udgivet 31-01-2020
Del:

Du kan hente flyer om Aktiv Senior her

Efter at Ringkøbing-Skjern kommune har fjernet 25-års reglen, er der nu ingen hindringer i at få flere borgere, som er over 25 år, til ar dyrke idræt.

Aktiv senior er et samarbejde mellem Fjelstervang Idrætsforening og Sundhedsfabrikken i Herning, hvor Sundhedsfabrikken stiller med en træner til at sørge for to ugentlige træninger.

Der trænes mandag fra 14.30-15.30 i hallen på Fjelstervang skole, efterfulgt af kaffe og frugt, samt træning fredag kl. 11-12 i Herning ved Sundhedsfabrikken, efterfulgt af frokost. Opstart uge 10.

Fjelstervang Idrætsforening glæder sig til at se opbakningen til dette nye idrætstilbud for seniorer. Det er vigtigt, at de ældre holder kroppen i gang, og Fjelstervang Idrætsforening vil gerne være med til at danne rammerne for denne mulighed. Tilbuddet er for både mænd og kvinder i alderen 55+ år. Det kræver blot, at du er gangbar, men ellers er diverse skavanker også velkommen, og der vil blive taget højde for dette i træningen.

Tag din nabo, ven eller veninde med til træning og afprøv, om dette er noget for dig. Der er prøvetræning mandag den 17. februar kl. 14.30-15.30 i Hallen på Fjelstervang Skole. Derefter starter holdet op med træning hver uge fra uge 10.