2024 referat af ekstraordinær generalforsamling

Ekstra ordinær generalforsamling den 30.09.24

 

  1. Valg af Dirigent: Bente Christensen

 

  1. Årsagen til den ekstraordinære generalforsamling: Birthe Husted træder ud af bestyrelsen efter ca. 20 år, som formand i borgerforeningen. Hun har gennem årene gjort et stort stykke arbejde for byen. Birthe fortsætter i Styregruppen for Fjelstervangs fremtidsudvikling, der udspringer af Fællesforeninger. Der rettes et stort Tak til Birthe.

 

  1. Valg af ny bestyrelsesmedlem, der skal være formand. Gurli Wolf opstiller og bliver enstemmig valgt. Gurli takker for valget

 

  1. Bestyrelsen foreslår, at kontingent ændres til 150 kr. pr. husstand, pensionister 75 kr. Dette oplæg drøftes og de fremmødte stemmeberettigede foreslår enstemmig at kontingent skal stige til 200 kr. pr. husstand og pensionister 100 kr. Argumentationen for prisstigning er, at kontingent ikke er ændret i rigtig mange år. Deltagerne mener ikke, at prisen betyder noget for, om borgerne vil være medlemmer eller ej. Det blev vedtaget, at kontingent fremover er 200 kr. pr. husstand, pensionister 100 kr.

 

    5. Evt.

a. Juleudsmykning med pynt ned gennem byen har tidligere været et område, borgerforeningen har arbejdet med. Grunden til, at det aldrig er blevet til noget, er prisen. Borgerforeningen vil igen sætte fokus på dette område. Det forslås, at det gamle juletræ fjernes, og der i stedet sættes spotlys på løvtræet samme sted.

b. Busskur bliver nævnt. I Astrup er netop blevet opført et flot skur. Borgerforeningen kikker på det. I busskuet kan der evt. være opladning til mobilen på cykel.

c. Foreslås stand til gymnastikopvisning, for at gøre opmærksom på borgerforeningens arbejde

d. Spiseaften blev drøftet for alle i byen

 

  1. Tak for i aften til bestyrelsen og tak de 7 fremmødte borgere, der viste deres interesse for borgerforeningens arbejde

 

Referent: Gurli