Gymnastik (vintersæson)

Gymnastik og fitness - vi glæder os til at se dig til sæsonen 2022/23

Opstart i uge 43 for alle børnegymnastikhold 

Sæt allerede nu X i kalenderen lørdag den 25. marts 2023, hvor der vil blive afholdt gymnastikopvisning på Fjelstervang Skole i Hallen.

Gymnastik er en sportsgren med fællesskab og mulighed for individuel udvikling, uanset om du er nybegynder, eller om du er rutineret gymnast. Gymnastik kan du starte på fra du er 1 år. Gymnastik er med til er styrke motorikken i et sjovt og anderledes miljø, hvor redskaber og fællesskaber med vennerne er omdrejningspunktet.

FIF tilbyder følgende børnegymnastikhold:

Se træningstider nederst på siden. 

Far, mor & barn (1-3 år)

Spilopperne (4-6 år) 

Spring- og Rytmemix (0. klasse og opefter)

FIF tilbyder fitness for voksne

Er du til sved på panden og ømme muskler, så kom til træning på vores voksenhold. Her har du muligheden for at træne sammen med dine venner eller naboer i hallen, mens I får forbrændt kalorier. Foruden træningen er der god fællesskab og sociale arrangementer.

Damehold (opstart uge 43) 

Dette er et hold mixet af forskellige træningsformer, hvor det handler om at få sved på panden, styrket kroppen. Holdet er for alle kvinder fra 18 år+. Du kan være med, uanset nuværende kondition og styrke. 

Vi skal blandt andet have: Puls og styrke med blandt andet stationstræning, hvor alle muskelgrupperne bliver brugt, boksning, sjipning, dans, gymnastik. Har du ønsker, så er du velkommen til at komme med dine ønsker.  

Damehold mandag kl. 19:00- 20:00 

 

Zumba Fitness (opstart uge 32)

Zumba er den ultimative dance workout til dig som er glad for dans og musik. Danseserierne er nemme at følge og du kommer til at forbrænde en masse kalorier. 

Holdet trænes af Lina Zadnipiranets

Der trænes hver torsdag kl. 18.30-19.30