Flyt til området Øst i vest

Flyt til Fjelstervang, Rimmerhus eller Vorgod Østerby

Kunne du tænke dig at bo i et lille lokalsamfund med nærvær og højt til loftet? Så kom ud og se om området ikke skulle være noget for dig og din familie. Du kan under fanen Ejendomme til salg, se de ejendomme, der er til salg i området og under fanen Byggegrunde, se de få grunde, der er til salg i øjeblikket.  

Øst i vest

Øst i vest er et område, der består af Fjelstervang, Rimmerhus og Vorgod Østerby med tilhørende opland. Området udgør skoledistriktet til Fjelstervang skole, og er det østligste område i det vestlige Ringkøbing-Skjern Kommune.

Tæt på motorvejsnettet

Her er ca. 5-8 min. til hoved- og motorvejsnettet omkring Herning. God placering mellem Videbæk, Herning og Kibæk. Indenfor en radius af 15 minutter er bl.a. Herning, Gødstrup sygehus, Jyske Bank Boxen mm.

Skøn natur

Området er omgivet af skøn natur – blandt andet Momhøj Naturcenter og Haunstrup Brunkulsleje. Der er mange muligheder for gå-, løbe-, cykel- og rideture i området. Jyllands Park Zoo og Bjerrely fiskesø og muslingehuset  finder du også i gå-/cykelafstand fra Fjelstervang.

Udvikling af området

Der er hele tiden gang i mange spændende projekter. I Rimmerhus er elementernes legeplads og Rimmerhuset blevet til i 2021. I Fjelstervang forventer Stauninghus at kunne tilbyde lækre nye rækkehuse til leje i 2024.

Nysgerrig?

Hvis du er blevet nysgerrig på, om Fjelstervang og omegn (Øst i vest) kunne være noget for dig, kan du læse mere om området under de forskellige faner og spørg endelig, hvis der er noget du vil vide mere om eller endnu bedre - besøg området og se hvad vi har at byde på.