Fjelstervang Byfest 2024

8. maj, 2024 18:00 Til 12. maj, 2024 2:00
Hallen, Skolestræde 1, Fjelstervang, 6933 Kibæk Find vej
Opdatering om Fjelstervang Byfest 2024! 🏡🎉
Kære festglade Fjelstervang-beboere,
Vi håber, I alle har haft en fantastisk start på året! 🌟 Vi har nogle spændende nyheder angående årets byfest, som vi er glade for at dele med jer.
Desværre må vi meddele, at vores elskede Udeforsamlingshus er blevet lejet ud til et smukt bryllup. Vi ønsker det lykkelige par alt det bedste, og vi sætter virkelig pris på, at vores smukke hus kan være rammen om sådan en vigtig begivenhed. 🤵👰
Men frygt ej, for vi har taget en beslutning for at sikre, at festlighederne fortsætter uden problemer! 🎊 I år vil Fjelstervang Byfest finde sted i den hyggelige hal på skolen. Vi glæder os til at opleve den samme fantastiske atmosfære og feststemning sammen i vores nye festlokale.
Hold øje med kommende opdateringer, da vi arbejder på at sammensætte et spændende program for Byfest 2024. Der vil være masser af sjov, musik, og aktiviteter for alle aldre! 🎶🎡
Vi vil gerne takke jer alle for jeres støtte og forståelse. Lad os gøre Byfest 2024 til noget helt særligt, når vi samles i skolens hal til endnu en mindeværdig weekend!
Vi glæder os til at se jer alle til Fjelstervang Byfest 2024 - Vel mødt!